اقامت گرجستان از طریق ثبت شرکت


اتاق مشترک بازرگانی گرجستان و ایران تنها ارگان رسمی و قابل اعتماد جهت انجام امور ثبت شرکت و اخذ اقامت گرجستان، آماده ارائه خدمات با نازلترین تعرفه‌ها به هموطنان گرامی می باشد.

شما می توانید بعد از ثبت شرکت در گرجستان که هزینه آن ۲۰۰ دلار می باشد برای اخذ اقامت گرجستان اقدام نمایید. 

مراحل اخذ اقامت موقت گرجستان

پس از ارائه مدارک لازم جهت اخذ اقامت گرجستان توسط متقاضی، طی چند روز (حدوداً پنج الی ده روز) از طریق پیامک، زمانی جهت مصاحبه با متقاضی تعیین می‌گردد.

پس از مصاحبه حضوری، پاسخ موافقت با اقامت موقت متقاضی، حداکثر تا پایان روز سی ام

(از تاریخ تحویل مدارک) اعلام گردیده و دستور صدور کارت اقامت (شش ماهه و یا یکساله) صادر می‌گردد.

مدارک لازم :

  • کپی و ترجمه پاسپورت
  • مدارک شرکت ثبت شده
  • آدرس محل سکونت و یا کار در گرجستان (توسط ما تهیه می‌گردد)
  • تاییدیه بانک مبنی بر موجودی چهار هزار لاری در حساب شخصی (این مبلغ یک روز پس از افتتاح و اخذ تاییدیه قابل برداشت می باشد.)

لازم به توضیح است که برای تمدید اقامت فعال بودن شرکت الزامی می باشد.